Články, básně, úvahy


Ve světě mimo ten náš vlastní, kde jsou hranice představivosti neomezené, dostává psaní zcela novou podobu. V tomto světě nejsou příběhy, které vyprávíme jen slova na stránce, ale mistrovská umělecká díla. S každým příběhem se rodí nový vesmír plný zářivých barev, tvarů a vzorů, které sahají daleko za hranice našeho vlastního světa, který jsme si zde uměle vytvořili a kterému společnost podlehla natolik, že ji doslova vězní!

Přesto když prozkoumáváme obrovskou rozlohu vesmíru a ponoříme se do tajů života, poté na každém kroku objevujeme nové světy a nové možnosti. Naše slova, kdysi pouhé symboly na stránce, se stávají portály do jiných dimenzí, kde můžeme zažít nepředstavitelné a cestu do míst, která přesahují naše nejdivočejší sny. Zjišťujeme, že žijeme v klamu a přesvědčení a ochutnáváme sladkou svobodu možností pro osvobození!

A tak, jak pokračuji v psaní, razím stezku mezi hvězdami a vytvářím nové cesty a nové možnosti pro všechny, kteří následují vizi nových příběhů. Příběhy, které vyprávím, nejsou jen pro mě samotného, ale také pro další generace, které se budou i nadále inspirovat krásou a zázrakem vesmíru. Neboť ve světě psaní je všechno možné a budoucnost je omezena pouze naší představivostí.

Jde především o mé výplody.. už nějakou dobu si je zapisuji a vznikla z toho slušná sbírka..
Tak mě tak napadlo, co se o ně podělit se světem? Mnohé by to třeba i zaujalo a dovedlo k zamyšlení,
tak jako mě, když nějaké citáty objevím a nebo vymyslím a nebo se někde nechám inspirovat.
Nepovažuji se však za tvůrce těchto citátů a ani článků a meditací, skutečným autorem je život!  

Básně, které nejsou jen rýmy, ale mají smysl, který běžně touto hravou formou předávám.

V úvahách se zabývám zamyšlením nad různými aspekty života. Není to sci-fi, ale předaný pohled nad různými tématy, které mi přijdou velmi zajímavé a k zamyšlení hodné pro seberozvoj.. 

Inspirace ze starých stránek. Tuto sekci beru osobně jako inspiraci více zaměřenou na seberozvoj.

© 2021 Matouš Svoboda - Ektara
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky